Bureau med speciale i wordpress

Med mange succesfulde implementeringsprojekter i rygsækken, tør vi godt sige at vi ved hvad der skal til for at gøre dit digitale projekt til en succes.
Så uanset hvilket udviklingsprojekt du har foran dig, så tror vi på, at vi kan hjælpe dig sikkert i mål.

Website

Hos MËRK udarbejder vi smukke, moderne hjemmesider med en variation af funktioner, som er tilpasset lige netop din virksomheds behov. Vi arbejder ud fra WordPress, hvilket betyder, at vi hurtigt og økonomisk kan udarbejde en hjemmeside til dig og din virksomhed.

Effektiviteten bag WordPress betyder, at vi hurtigt kan sørge for, at din virksomhed har en online tilstedeværelse, og det sikrer, at du når ud til din målgruppe på rekordtid.

Processen
Fra 7.000,-
Prisen er vejlende og regnes ud fra hjemmesidens kompleksitet og indhold.
WordPress?
Unikt design?
Et hav af funktioner?
Responsivt Design?
Sikkerhed?

webshop

Når din hjemmeside er i luften, kan vi udbygge den med muligheder inden for salg online på din hjemmeside. Vi skaber en brugervenlig webshop, som er med til at øge dine online muligheder. Hos os skal du hverken bekymre dig om brugervenlighed og din hjemmesides sikkerhed. Alt det sørger vi nemlig for, så du bare kan læne dig tilbage.

Det handler altså om merværdi og bundlinjen for din virksomhed.

Processen
Fra 35.000,-
Prisen er vejlende og regnes ud fra hjemmesidens kompleksitet og indhold.
WordPress?
Unikt design?
Et hav af funktioner?
Responsivt Design?
Sikkerhed?

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering handler om, hvordan vi bedst muligt optimerer vores muligheder for en god rangering på Google og andre søgemaskiner. Det handler altså om en systematisk gennemgang af ens hjemmeside for at sikre, at alle forhold er optimale for din virksomheds synlighed.

Med søgemaskineoptimering og digitale strategier sikrer vi, at de rette forudsætninger er til stede for en god rangering hos søgemaskinerne. Det vil sige, at vi sørger for at finde de rette nøgleord til din hjemmeside, så vi rammer den rette målgruppe med vores indhold, og så målgruppen bedre kan finde frem til din hjemmesides indhold.

Processen
Fra 4.000,-
Prisen er vejlende og regnes ud fra hjemmesidens kompleksitet og indhold.
Systematisk tilgang?
Analyse af din hjemmesides struktur?
Analyse af meta-data?
Nøgleordsanalyse?
Synlighed for din målgruppe?

Lyder det spændende?

Kontakt os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

RIng til os