Hvad betyder det for dig?

Vi er forelsket i data og vi kan gennemteste jeres muligheder for jeres online tilstedeværelse. Vi ønsker at se din virksomhed vokse både gennem annoncering og gennem smukt indhold på dine sider.

Annoncering

Hos MËRK Design og Innovation vægter vi højt, at vores kunder har en digital tilstedeværelse. Det betyder, at vi vil sikre, at vi bliver set på Google, Facebook, Instagram og andre medier.
Derfor arbejder vi med mange former for annoncering, der giver dig de bedst mulige forudsætninger for at blive set af dine kunder.

Processen
Fra 3.500,-
Prisen er for opsætningen. Herudover kommer annonceringsbudget og månedlig vedligeholdelse.
Skræddersyede kampagner?
En strategi til dit brand og budskab?
Positiv påvirkning af bundlinjen?
Detaljerede rapporter?
Brugerdefineret budget?

Facebook

Online markedsføring har en markant fordel frem for offline markedsføring – nemlig data. Vi elsker data og har en ekstrem nørdet tilgang til dem. På Facebook kan vi skaffe grundige data og med den data kan vi lave grundige og dybdegående analyser, som kan give din virksomhed en værdifuld indsigt.

For at sikre den mest effektive annoncering, så står vi for copywriting, grafikken og meget mere til alle dine annoncer. Du skal ikke løfte en finger – det er ren badeferie.

Processen
Fra 750,-
Prisen er per opslag.
Identificering af målgruppen?
Tekstforfatning?
Grafikker?
Analyse?

Instagram

Hos MËRK er vi specialister i Instagram, og hvordan vi bedst muligt rammer din målgruppe dér. Det betyder, at vi kan udarbejde video, billeder og tekst, så det rammer din målgruppe på den mest effektive måde – både med annoncering og organisk indhold. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan have dit fokus, hvor det i virkeligheden betyder noget for dig.

Processen
Fra 750,-
Prisen er per opslag.
Identificering af målgruppen?
Tekstforfatning?
Grafikker?
Analyse?

Lyder det spændende?

Kontakt os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

RIng til os