en-til-en facebook kurus

FACEBOOK ANNONCERINGSKURSUS

Til dig, som gerne vil være endnu skarpere til at ramme din målgruppe og se din virksomhed vækste gennem annoncering. Mange virksomheder er til stede på de sociale medier, hvor især Facebook og Instagram er ledende – desværre udnytter de færreste virksomheder det store potentiale der er på de forskellige kanaler.

Her kommer MËRK Design og Innovation ind – Vi er specialister i annoncering på de forskellige sociale kanaler og er altid opdatereret med de nyeste trends og teknologier. Med vores én-til-én kursus, går vi i dybden og kigger på jeres forretning og hvordan vi sammen kan skabe vækst. Vi er klar over, at virksomheder er forskellige og derfor ønsker vi også at tilpasse vores kursus efter jeres behov.

Vi er fleksible og har kun ét fokus: At gøre dig til en bedre Facebook annoncør.

DETTE FÅR DU MED I PAKKEN

• Oplæring i Facebook annonce værktøjer
Basalt kendskab til Facebook annonceringsregler
• Oplæring i – og brug af retargeting
• Gennemgang af Instagram

• Forståelse for hvordan man laver kampagnestruktur
• Tips, tracks og hacks
• Plads til at stille alle de spørgsmål du ønsker

UNDERVISERE

PRAKTISK INFORMATION

Kursussted: Hos os på Industrivej 1, 4200 Slagelse eller hos jer. 

Vi tilpasser alle kurser individuelt. Kontakt os for at få et tilbud. Kaffe, vand og let forfriskning er inkluderet hvis det bliver afholdt hos os. 

BOOK PLADS PÅ 30 13 25 15

Kunne din virksomhed bruge et inhouse kursus? Vi kommer gerne ud til jer og underviser og vi skræddersyer selvfølgelig kursusindhold til jeres behov.