DATADREVET MARKEDSFØRING PÅ instagram

Med snart 800 mio. brugere, bør du (hvis du ikke allerede er igang) bygge din Instagram konto op, og begynde at brande dig igennem platformen. Instagram er “nyt” hvad ang. markedsføring, og det er en platform, hvor der er plads til leg og kreativitet.

Online markedsføring har en markant fordel frem for offline markedsføring, nemlig data. Vi elsker data og har en ekstrem nørdet tilgang til dem. På Facebook kan vi skaffe grundige data og med den data kan vi lave grundige og dybdegående analyser, som kan give din virksomhed en værdifuld indsigt. For at sikre den mest effektive annoncering, så står vi for copywriting, grafikken og mm. til alle dine annoncer – du skal ikke løfte en finger (ren badeferie).

Gennem hele forløbet er vi gennemskuelige og du kan når som helst følge med i din annoncering i Business Manager. Al den content vi udarbejder, vil selvfølgelig være til fri afbenyttelse på dine andre markedsføringskanaler.

Lad den kreative hjerne få frit spil

Giv inspiration og få de resultater og kunder, der vil dig!

INSTAGRAM ANNONCERING

RAM DE PERSONER, DER BETYDER NOGET FOR DIG!

Vi sørger for, at dine annoncer når ud til den rette målgruppe, ved hjælp af præcise målretningsindstillinger som Lokation, demografi, interesser, adfærd, kopimålgrupper og retargeting.

RELEVANTE VÆRKTØJER

Karruselannoncer
Story’s
Retargeting
Videoannoncer
Leads Ad