Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at vi, gratis, tilbyder dig en analyse af jeres hjemmesides nuværende situation. Det er en analyse, der kan tages udgangspunkt i for et eventuelt videre samarbejde omkring jeres online strategi og tilstedeværelse.

SEO Analyse

Hos MËRK Design og Innovation udarbejder vi en gratis analyse af din nuværende SEO. Med denne analyse kan vi gå direkte videre og udarbejde din SEO strategi for, hvordan din virksomhed får optimeret mulighederne for at rangere højere på søgemaskinerne.

Vi analyserer både manuelt og med automatiserede værktøjer for at sikre, at vi når hele vejen rundt på din hjemmeside.

Hvad får du?
Gratis analyse
Gennemgang af al meta-data?
Analyse af din hjemmeside?
Brugbarhed?
Ydeevne?
Sikkerhed?

Gratis rapport

Når vi har analyseret din hjemmeside, udarbejder vi en gratis rapport, som du kan tage med videre i dine overvejelser. I det fleste tilfælde vil der være nogle vigtige elementer, som skal arbejdes med.

Hos MËRK står vi klar til at hjælpe dig videre med at optimere din hjemmeside og dermed øge dine muligheder for at rangere højere i søgemaskinerne og dermed nå din målgruppe.

Hvad får du?
Gratis rapport
Din nuværende situation?
Din nuværende rangering?
Forslag til ændringer?
Uforpligtende tilbud?

Uforpligtende tilbud

Det eneste, det koster dig at få en gratis analyse af din søgemaskineoptimering og nuværende situation på din online tilstedeværelse, er, at vi må sende dig et tilbud på, hvordan vi kan arbejde videre med din virksomheds SEO.

Hos MËRK er vi kun der, hvor vi kan skabe merværdi for vores kunder. Det kan vi gennem SEO.

Hvad får du?
Uforpligtende tilbud
Et tilbud til din virksomhed?
Det er uforpligtende?
Nå ud til din målgruppe?
Maksimér dine muligheder?
Få løftet bundlinjen?