Design, der rammer lige i hjertet

Har du lige startet en ny virksomhed eller skal du re-brande en eksisterende? Vi skaber grafiske løsninger til store såvel som små virksomheder. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor grafisk design, og de elementer vi designer afspejler altid dig og din virksomheds værdier. For os er det vigtigt, at det grafiske budskab skinner igennem.

logo design

At levere et fantastisk produkt eller en tjeneste er din højeste prioritet. Du kan se dit logo som den konstante support til dette. En vigtig supporter, der hjælper dig med at opnå synlighed, tillid og goodwill blandt brugere og kunder.

Vi ønsker at skabe unikke firmalogoer til gode priser. Vi ønsker ikke at levere samlebåndslogoer, men logoer med tanker og research bag. Gennem et godt samarbejde med dig, vil vi finde ind til kernen i din virksomhed og udtrykke det gennem et logo.

Logo design
Fra 3.500,-
Indlende snak
Research
Skitsefase
Konkretisering
Korrektur
Færdig resultat

branding

Det centrale for forståelsen af branding, er, at god, effektiv og succesfuld branding handler om at skabe sammenhæng mellem de værdier, følelser, forventninger og mål, som dine kunder har og den profilering af din virksomhed, som du kan stå inde for.

Når vi har defineret din virksomheds brandværdier, udvikler vi i samarbejde med dig, dit firmas koncept så du kommer til at differentiere dig fra konkurrenterne.

Processen
VI ARBEJDER MED
Virksomhedsbranding
Produktbranding
Personlig branding

tryksager

Vi opsætter visitkort, flyers, foldere, salgsmapper og magasiner. Tryksager skaber opmærksomhed og følelsesmæssigt engagement hos dine kunder. Årsagen til dette er, at der er flere sanser i spil.

Vi går meget op i at designe tryksager, som understøtter dit salgsarbejde og som har gemmeværdi. Vi forholder os til din definerede grafiske identitet, således at du opnår en gennemarbejdet rød tråd i dit materiale.

Tryksager holder stadig
Fra 1.200,-
Følelsesmæssigt engagement
Understøtter dit salgsarbejde
Fremhæv dine produkter
Høj gemmeværdi

Lyder det spændende?

Kontakt os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

RIng til os