Hvad betyder det for dig?

Med Content Produkt kan du sikre dig at dine budskaber bliver læst eller hørt på tværs at forskellige medier. Endnu vigtigere er at dine kunder stopper op og tænker ”Hey, jeg har lyst til at høre mere” – dette hjæler vi dig med. 

Video og Foto

Hos MËRK kender vi til de forskellige formater og vigtigheden af video på de sociale medier. Vi arbejder med de flotte vinkler og den gode lyd og ved, hvordan man får det rette budskab ud til kunden i et let og fordøjeligt format. Det betyder at vi kan fortælle den gode historie gennem videoproduktion, der et tilpasset dit og din målgruppes behov.

Hos MËRK Design og Innovation tager vi dig med under hele processen lige fra konceptudviklingen til den færdige udarbejdelse af videoproduktionen.

Læs meget mere om vores videoproduktion og priser her.

Processen
Fra 4.500,-
Konceptudvikling?
Mål?
Budskab?
Platforme?
Udførelse?
Læs mere her

Tekstforfatning

Godt tekstarbejde er altafgørende for, at du lykkes med at kommunikere, hvad du ønsker. Du bør derfor ikke undervurdere de potentielle positive effekter, der kan være forbundet med at være yderst omhyggelig og vælge hvert ord med omhu i dine tekster.

Teksterne er naturligvis altid helt unikt formuleret, både af hensyn til ophavsretten og af hensyn til søgemaskinerne.

Tekstforfatning
Fra 750,-
Prisen afhænger af opgavetype og timeantal.
Oversættelse
Produktbeskrivelser
Artikler og nyheder
Firmabeskrivelse

Sociale Medier

Få succes på Facebook, Instagram og LinkedIn med den rigtige strategi og engagerende content. Sociale medier er vigtige digitale kanaler for din forretning. Du kan møde dine kunder dér, hvor de er, snakke med dem i øjenhøjde og blive en relevant del af deres hverdag.

Vi har stor erfaring med strategi, produktion af indhold og eksekvering, så dine budskaber kommer ud.

SOCIALE MEDIER
Fra 750,-
Prisen er per opslag.
Strategi for din tilstedeværelse
Content produktion
Content management
Community management

Lyder det spændende?

Kontakt os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

RIng til os